Köp flytväst

Flytvästar från Baltic

Tack vare kårens kontakter med Baltic, en av de ledande tillverkarna av flytvästar, har kårens medlemmar fått möjlighet att till ett rabatterat pris köpa flytvästar direkt från dom. Här under hittar du vilka modeller som finns tillgängliga.

Hur går det till?

När du bestämt dig för vad du vill köpa, maila jimmy@raasjo.se och uppge vem du är, vad du vill beställa, leveransinformation och totalpris. Därefter kontaktar vi dig med betalnings- och leveransinformation. För att hålla nere fraktkostnaderna beställer vi först när vi fått ihop flera beställningar, så om det är bråttom med din beställning så skriv gärnatydligt så försöker vi lösa det.

Betalning görs i förväg via swish, men vi hör av oss via mail när det är dags att beställa/betala så det är viktigt att du i beställningen uppger en fungerande mailadress.

Leverans görs till scoutlokalen. Kontakta avdelningens ledare för upphämtning.

Dessa modeller finns:

 

Offshore

Detta är en klassisk flytväst med säkerhetssele och grenband. Modellen finns i röd och gul och i 5 olika storlekar baserat på vikten hos den som ska använda västen.
OBS! Vid beställning är det viktigt att du uppger färg och storlek!
Länk till mer information om flytvästen
Pris: 720:- inkl moms (listpris ca 1050:-)

Winner

Denna räddningsväst är uppblåsbar vilket gör den smidigare att använda då den tar mindre plats när man rör sig på båten. Många äldre scouter och ledare uppskattar denna modell just därför. Man måste dock tänka på att om man faller i vattnet är flytvästen obrukbar tills man packat om den med en ny gaspatron och utlösare.
Västen levereras komplett. Däremot kan det vara en bra idé att köpa en extra gaspatron/utlösare att ha till hands vid behov. Kåren kommer också att försöka ha extra patron/utlösare hemma på lager till självkostnadspris.
OBS! Endast en storlek. däremot finns det tre olika färger: Marin, röd eller svart vilket måste anges vid beställning.
Länk till mer information om flytvästen
Pris: 975:- inkl moms (listpris ca 1400:-)

Co2-patron


Extra kolsyrepatron som passar ovanstående Winner-västen ovan.
Länk till mer information om patronen
Pris: 144:- inkl moms (listpris 208:-)

Utlösare


Utlösaren innehåller en salt-ampull som i kontakt med vatten blåser upp västen. Denna utlösare passar Winner-västen ovan.
Länk till mer information om utlösaren
Pris: 144:- inkl moms (listpris 208:-)

Nödljus


Nödljuset fästes med clips på flytvästen och aktiveras vid kontakt med vatten.
Ett nödljus är en extra säkerhetsdetalj som framför allt är bra då man seglar i mörker. Det finns dock inget krav på nödljus och det är heller inget som ingår som standard i ovanstående västar.
Länk till mer information om nödljuset
Pris: 197:- inkl moms (listpris 260:-)

Vid beställning, maila jimmy@raasjo.se.

Segling

Kamratskap

Mognad