Intresseanmälan Sjö -23

Sommaren 2023 kommer sjöscoutlägret “Sjö -23” att äga rum i Blekinge skärgård och Råå Sjöscoutkår vill givetvis åka dit. Lägret är 22/7 – 29/7 (v.30). Mer info om lägret hittar man på https://sjo23.se

Vi kommer att försöka segla till lägret med minst 2 båtar. Det innebär en hel del utmaningar rent logistiskt. Och därför skulle vi nu behöva veta av alla som kan tänkas följa med i vilken utsträckning. Detta gäller både ledare och scouter. (Lägret är för scouter från Upptäckare och uppåt).

Huvud-arrangemanget är såklart själva lägret och vill man enbart vara med på detta kommer det att finnas möjlighet att åka till/från lägret med tåg.

Preliminära cirka-priser: 2000:- för lägret, 1500:- per seglings-sträcka. Vi kommer att jobba tillsammans med att få ner priserna under det kommande året.

Vill man dessutom vara med på att segla till och/eller från lägret så kommer denna möjlighet eventuellt att finnas. Att segla mellan Råå och Blekinge tar 4-6 dagar beroende på väder och andra förutsättningar.

Nedanstående intresseanmälan är inte på något sätt bindande, men det ger oss en indikation på hur många som vill vara med på vilken del av äventyret. 

Intresseanmälan Sjö-23

 • Nedanstående formulär används för intresseanmälan till Sjö -23. Om du ändrar dig senare får du gärna göra en ny intresseanmälan. Vi utgår från den sista anmälan för varje person.
 • Du kommer att få en bekräftelse på intresseanmälan till denna mailadress.
  Jag är gärna med på själva lägret på plats 22-29/7?
  Jag seglar gärna till lägret, och avsätter 5-7 dagar innan själva lägret till segling
  Jag seglar gärna från lägret, och avsätter 5-7 dagar efter själva lägret till segling
 • OBS! Har du speciella önskemål kring din medverkan (seglar helst åt ett specifikt håll, seglar valfri riktning men bara en väg osv) så skriv det i "Annat bra att veta" nedan
 • Vilken behörighet har du från "Nämnden för Båtlivsutbildning"? Om du inte vet vad detta är, välj "ingen".
 • VIlken seglingsbehörighet i kåren har du? Om du inte vet vad detta är, välj "ingen".
 • Finns det något annat rörande din medverkan som du vill berätta om redan nu? Skriv här.

Segling

Kamratskap

Mognad