Anmälan Äventyrarnas Seglingar

Bäver

Anmälan seglingar Äventyrare 2021

Detta är ett anmälningsformulär för samtliga seglingar med Äventyrarna sommaren 2021.
 • Med det här anmälningsformuläret vill vi att du som förälder i förväg meddelar vilka seglingstillfällen som din scout kommer att kunna vara med på. Syftet med detta är att vi ska kunna planera vilka och hur många båtar vi behöver vid varje tillfälle, men också antalet ledare så att vi på ett säkert sätt kan ge oss ut. Vi är medvetna om att det är svårt i nuläget att avgöra exakt när scouten kan vara med eller har förhinder men vi ber er ändå att fylla i vad ni tror. Om förutsättningarna ändras får ni gärna gå in och göra en ny anmälan.
 • Scoutens för- och efternamn
 • För- och efternamn på dig som fyller i det här formuläret.
  För att ge oss ut och segla måste scouten kunna simma 200m på djupt vatten.
 • Nedanstående är de tillfällen då vi planerar att segla i sommar. Vid våra seglingar är det obligatoriskt med scoutskjorta med snibb eller scouttröja. Hör gärna av dig till oss ledare med frågor.
  Samling 18:00, klara ca 21:00
  Samling 18:00, klara ca 21:00
  Samling 18:00, klara ca 21:00
  Samling 18:00, klara ca 21:00
  Det är extra viktigt för oss ledare att veta redan nu vilka som planerar att följa med på sommarens långsegling eller inte. Det är mycket som ska klaffa: behörig besättning, antal båtar med mera. Din anmälan till långseglingen är komplett när ni betalat avgiften 1500:- genom att swisha den till 0705-784911 (Jimmy Larsson). Detta måste göras senast 30/6 men det går bra att betala redan nu. (Vi kommer att återkomma med ett mer detaljerat formulär för de som anmält sig, där vi samlar in information om mediciner, allergier mm...) Om du redan nu vet att din scout *inte* kan vara med på långseglingen så är detta såklart också en viktig pusselbit för vår planering.
 • Är det något ytterligare du vill meddela oss äventyrarledare så går det utmärkt att göra det här.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Segling

Kamratskap

Mognad